Kuyumcular Oda Bşk. Fırat’dan altın değerlendirmesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

HESOB (Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkan vekili, İskenderun Esnaf Odaları başkanı, Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat,  altın gram fiyatı 156,30 çeyrek ise 257 TL den bu gün işlem gördüğünü anlattı.

Başkan Fırat, açıklamasında şu görüşlerini dile getirdi: “Merkez Bankasının (TCMB) faiz kararının ardından değer kazanan dolar kuruna paralel olarak yükselen altın geçtiğimiz hafta 157 liraya kadar yükselen gram fiyatı, güne önceki kapanış fiyatına oranla düşüşle başladı. Altının ons fiyatı, 1.240 doların üzerinde kalıcılık sağlaması durumunda yükselişin devam edebileceğini tahmin ediyoruz. Altının ons fiyatında 1.261 dolar seviyesini direnç, 1.240 doları destek olarak takip edecektir. Ancak altının ons fiyatında teknik olarak düşüşlerin bittiğini söylemek zor. Hafta başında altın gram fiyatı 156,30 çeyrek ise 257 TL den işlem görüyor.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.