KOSGEB desteği ile İşitme Merkezi  hizmette

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’un genç ve başarılı girişimcilerinden Serhat Şahin, Numune Mahallesi Yeni Devlet Hastanesi civarında İşitim Merkezini törenle hizmete açtı.

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası ve KYS Danışmanlıkla beraber yapılan KOSGEB eğitimlerine de katılarak belge alan Serhat Şahin, KOSGEB hibesinden de faydalanarak açmış olduğu İSOS İşitme Merkezinin açılışını yaptı.

OTİCON İşitme Cihazlarının İskenderun Bayiliğini de üstlenen Serhat Şahin, açılışa gelen tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Yeni iş yerimizde ücretsiz bilgisayar programlı işitme cihazı uygulaması yapılmaktadır. SSK,Bağ-Kur, Emekli Sandığı, çalışan ve emeklilere uygun fırsatlara hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Son teknolojik işitme cihazı olan OTİCON  işitme cihazı ile vatandaşlarımız daha rahat duyacaktır. Geniş ürün yelpazesiyle hastanın neredeyse her türlü işitme kaybı türü ve derecesine   uyacak teknolojide ürünleri halkımızın hizmetine sunmak için İskenderun’da yeni iş yerimizi açtık. İnşallah hayırlı olur” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İSOS İşitme Merkezinin açılışı yapıldı. Açılış kurdelasını İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, İSOS A.Ş. Kurucusu Dr.Serhat Göndiken, İSOS İşitme Merkezi işletmecisi Serhat Şahin ve İSOS yetkilileri birlikte kestiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.