Arsuz’da muhtarlar toplandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İlçemiz mahalle muhtarlarının ve kurum amirlerinin katılımıyla genel bir değerlendirme toplantısı, yatırımların ve sorunların ele alındığı görüşmeler ve mütevelli heyettin önümüzdeki yıl temsilcisi olacak muhtarların seçimin yapıldığı bir toplantı düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Toplantı Salonunda yapılan toplantı saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Kaymakam Musa SARI’nın bilgilendirme konuşması ve çeşitli sorunlara ilişkin bilgi paylaşımı ile devam etti.

Daha sonra kurum amirleri muhtarlara olan duyurularını dile getirdiler, muhtarlar da mahallelerine ait sorunları dile getirirken kurum müdürlerince sorular cevaplandı.

Toplantı sonunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın mütevelli heyetine her yıl seçilen iki muhtar için muhtarlar kendi aralarından iki temsilci seçimi yaptılar. Kaymakam SARI’nın dilek ve temennilerini de belirterek gayretli çalışmalarından dolayı tüm kurum amirleri ve muhtarlara teşekkürlerini sunmasının ardından toplantı sona erdi.

Toplantıya Kaymakam Musa SARI, Emniyet Müdürü Halil KARABACAK, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Emin ALBAYRAK, Kurum müdürleri, mahalle muhtarları katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.