BAŞKAN SEYFİ DİNGİL “SPOR DİYABETİ YENER” ETKİNLİĞİNE KATILDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gençlerin spor okullarımız ve spor kulüpleri sayesinde sağlıklı bir birey olarak yetişmekte olduğunu belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,İkem Kolejini ziyaret ederek “Spor Diyabeti Yener ” etkinliği kapsamında İkem Koleji Basketbol takımı ile İskenderun Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan basketbol maçını izledi.

GENÇLERİN SPORA YÖNLENMESİ ÖNEMLİ

Maç öncesinde engelli sporculara başarılar dileyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Spor yapmak insanın sağlığını korumanın yanında bedenini ve ruhunu da dinlendirir. Bu vesile ile spor kulüplerimizin okullarımızın spora göstermiş olduğu ilgi bizleri memnun ediyor. Beden ve beyin sağlığında aktivitenin önemine dikkat çekmek için ‘Spor Diyabeti Yener” sloganıyla öğrencilerinde katılımı ile düzenlenen etkinliğin son derece faydalı olduğuna inanıyorum” dedi.

SPOR SAĞLIK İÇİN ÖNEMLİ

Başkan Seyfi Dingil,”Burada güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Genç nesillere sağlıklı bir yaşam için sporun önemi anlatılmak istendi. Organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ediyor, bu tür organizasyonlarında her zaman gençlerin yanında olacağımızı belirtiyoruz” şeklinde konuştu.

Etkinlik sporcular ile toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.