AKAD’dan dayanışma gecesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AKAD, Beyaz Saray Restoranda düzenlediği gecede birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, iş, siyaset, STK temsilcileri, muhtarlar ve kalabalık davetli grubunun katıldığı gecede AKAD Başkanı Nihat Yenmiş, 25 Kasım Kadına şiddete karşı mücadele gününe de vurgu yaptığı konuşmasında “Başta kadına olmak üzere her türlü şiddeti huzurunuzda lanetliyorum. Demokrasiyi savunacaksak, STK’ların da ayakta kalması için onlara destek vermemiz gerekmektedir. Biz zorluk içerisindeyiz, AKAD Kültür Merkezini halen bitiremedik. İnşallah bundan sonra duyarlı arkadaşlarımızın girişimiyle bir neticeye varacağımıza inanıyorum” dedi. Yenmiş, Sivil Toplum Kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu belirtti.

STK’larda görev yapmanın gönüllülük esasına dayandığını belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise “Hakikaten zor bir görev, bu topluma bu yapıya hizmet etmek adına yola çıkmış arkadaşlarımızın çırpınışlarını ben çok iyi biliyorum. Geçmişte bununla alakalı bir gece düzenledi, orada çok hayırsever iş adamımız, gönüllümüz destek vaadi verdi, ancak bugüne kadar tamamlanamadı. Hedefimiz bir sonraki buluşmamızda binamızı hizmete almayı umut ediyoruz” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde doğum günü olan Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na da doğum günü pastası sürprizi  yapıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.