Tanıtım ve lezzet testi bir arada

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İnoksan’ın ürettiği İnosmart Kombi Fırın, İskenderun Ramada Otel’de İskenderun’da lokanta işletme sahiplerine ve şef ve garsonlara yönelik düzenlenen eğitim programı ile tanıtıldı.

Endüstriyel mutfak sektörünün yenilikçi yüzüne öncülük eden İnoksan, akıllı ve yenilikçi fırın serisi İnosmart’ın yüzde yüz yerli üretimle pazara sunulduğunu söyleyen Inotech Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Hatay Bayii Mehmet Güvercin, tanıtımı yapılan ürünü tercih etmek için kullanım kolaylığı, yüksek verim, mükemmel performans, bütçeye uygunluk, sağlık ve hijyen, güvenilir hizmetin satış sonrasında da devam ettiğini belirti.

18 dakikada 200 adet baget ekmek, 50 dakikada 20 tepsi baklava, 20 dakikada 1000 adet kurabiyenin aynı pişirildiğine dikkat çeken İnoksan Eğitmen Danışman Şefi Rıfat Sınmaz, fırının tanıtımını yaparken pişirdiği yemekleri de lokanta sahiplerine, şef ve garsonlara tattırdı.

Rıfat Sınmaz, “İnosmart kombi fırın, kontrol panelinde bulunan 5 farklı pişirme yöntemi ile fark yaratıyor. Buhar modu, tabakta banket modu, kombi modu, turbo modu ve 30 derece ile 99 derece arasında ayarlanabilir modda bulunan buhar modları ile İnosmart kombi fırın pişirimi kolaylaştırırken, mutfak keyfini arttırıyor.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.