Sahada hakemler değil, futbolcular oynasın!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

BAL liginde mücadele eden Turuncu-Beyazlı ekibimiz Arsuz Karaağaçsporlu futbolcular, bu hafta sonu Adana Büyükşehir Belediyespor deplasmanına hazırlanıyorlar. Hedeflerinde 3 puan almak olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Nevzat İnan, zorlu Adana deplasmanından mutlu bir şekilde dönmek istediklerini belirtti.

Geçtiğimiz hafta sonu evinde alınan Nevşehir mağlubiyetini idmanda ortaya koymuş oldukları performans ile üzerinden atmış gibi görünen futbolcular, Teknik Direktör Halis Özipek öncülüğünde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Takım durumu hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Nevzat İnan, geçen haftaki mağlubiyetin sebebe olarak gördükleri hakeme de değinmeden geçemedi. Başkan İnan, “Geçtiğimiz hafta sonu sahamızda ağırladığımız Nevşehirspor, maçında iyi oynamamıza karşın hakemlerin yanlış ve taraflı karları maçın sonucunu büyük ölçüde etkiledi. Haksız verilen penaltı kararı ve 0-1 yenik düştükten sonra bizim oyun düzenimizi de bozdu. Maçı kaybetmemize neden oldu.

Biz bu hafta sonu Adana Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Bizim için önemli olan bu karşılaşmada güzel futbol ile iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Takım olarak bu maça inandık ve 3 puan için Adana’ya gidiyoruz. Biz bir tek isteğimiz hakemin adil ve tarafsız bir şekilde maçı yönetmesidir. Bu şekilde karşılaşmayı hak eden takım kazansın. Sahada hakemler değil, futbolcular oynasın!” dedi.

Taraftarın takıma olan desteğinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Başkan Nevzat İnan, “Sezon başından bu yana evimizde oynadığımız her maçımızda bizleri desteklediler ve bizlere sahip çıktılar. Bu desteklerinden dolayı kulüp yönetimi olarak tüm taraftarlarımıza ve takımımıza gönülden destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.