İiddialı çizimler zarif tasarımlar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gelinlik tercihi zor bir süreç. Bu yüzden gelinler, nişandan sonra hemen gelinlik bakmaya yönelirler. Doğru bir hamle aslında.

Çünkü, bir defaya mahsus düşüncesiyle tercihler ve kararsızlıklar, acabalar, yakışır mı, gibi sözcüklerin beyninizde uçuştuğu bir ruh halidir.

Düğünden sonra tüm tercihlerin yerine yenileri gelebiliyor Ama asla gelinlik değişmiyor ve fotoğraflardaki değişmeyen yerini sonsuza dek alıyor.

Seçiminde özen isteyen gelinliklerin tercihi ne kadar uzun zamana yayılabilirse o kadar da memnun edici sonuç alınıyor.

Gelin adayı düğününde giyeceği kıyafetini hazır mı alacak Yoksa hayallerindeki gelinliği mi diktirecek? Tercihi özel dikimden yana ise gelin adayı, profesyonel bir atölye olan Madame Neslihan Houte Coture’ı tercih edecektir.

Titizlik, özen, dikkat, deneyim ve profesyonellik isteyen bir atölye tercihi yapmak durumunda kalanların adresi Madame Neslihan Houte Coture olarak hafızalarda yer edecek.

The Paris Fasion House’ın kurucusu ve tasarımcısı Madame Neslihan Houte Coture olarak da iddialı projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Gelen siparişi ve istenilen modele göre her tür abiye ve gelinlik kumaşını özene bezene usta ellerde biçilmesi, provaya hazırlanması, usta bakışıyla prova yapılması, ardından dikilmesi,  süsleyip ütüsünün yapılmasına kadar tüm hazırlıklar tamamlanınca Madame Neslihan Houte Coture’de bedenleri sarıyor..

Ardından hazırlanan abiye elbise veya gelinliği müşterinin beğenisine titiz bir çalışmanın ardından sunan Madame Neslihan Houte Coturede yapılır. Müşterisinin isteklerini dinleyip, değerlendirmesinin ardından müşterisine yapılacak çalışma ile ilgili bilgi verir.

Beden ölçüsü alır, dikimde kullanılacak malzemenin belirlenmesinin ardından sıra tasarımdadır. Model tasarımı yapılır, taslak çizimi yapılır, müşteri ile manken üzerinde model değerlendirmesi yapılır. Tüm bu çalışmaların adresi Madame Neslihan Houte Coturede yapılır.

Kalıp, ölçü, astar, kesim, teğeller, bocuklar, pullar derken hayali, ustaca tasarlanan gelinlik veya abiye, yavaş yavaş gerçeğe dönüşür ve sarar narin bedeni…

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.