Duygu Yemekçilik; lezzetin adresi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Başarılı bir kadın girişimci. Bugün onlarca firmanın çalışanına yemek servisi yapan bir işletmenin başında. Zor günlerinde bayan arkadaşının ısrarıyla başladığı işinde büyük başarılara imza atarak bu günlere gelen Melek Aktürk, kısıtlı imkanlar, alet ve edevat ile komşusunun eski evinin bahçesinde, odun ateşinde yaptığı ev yemeklerini satarak işe başladı.

Ağzının tadını bilenlerin adresi Duygu Yemekçilik

Yaptığı yemeklerin lezzetiyle müşterilerinin ilk günden dikkatini çeken Melek Aktürk, başarısında azmin, kararlılığın ve yılmadan çalışmanın yanı sıra personelinin büyük payı olduğunu dile getiriyor.

Bugün 120 metre karelik alanda;  personeli ile her sabah erkenden koca koca tencerelerin başına geçen Melek Aktürk, titiz bir şekilde yemekleri ekibiyle birlikte hazırlayarak her gün öğlen sanayi işçisinin masasına servis yapıyor.

“Her gün saat 12.00’de yemeklerimiz masalarda hazır oluyor.” diyen Melek Aktürk, “Evimde yaptığım yemeği burada bire bir uyguluyorum. Ev yemekleri lezzetinden ödün vermeden yemeklerimizi pişiriyoruz. Başarımızın sırrı da budur” dedi.

Dört mevsim mevsiminde ev yapımı konserveler ile yaptığı yemeklerin tadına doyulmadığını belirten kadın işletmeci Aktürk, yaz sezonunda yaz sebzelerini konserve yaptıklarını, bazı sebzeleri soğuk hava depolarında şoklayarak kışa sakladıklarını ve yemeklerde kullandıklarını söyledi. Başarısını, kalite, lezzet ve hijyenden ödün vermeden çalışmaya borçlu olduğunu kaydeden kadın girişimci, “Bir kişi de olsa, bin kişi de olsa tüm yemeklerimde aynı yemek lezzetini yakalıyoruz. Lezzetin durağı olmanın da sorumluluklarını yerine getirirken müşteri memnuniyetine öncelik veriyoruz” dedi.

Duygu Yemekcilik Payas’ın Merkezinde lokanta açtı

Duygu Yemekçilik bünyesinde Payas merkezinde açtığı lokanta ile şehir dışından gelenlerin Hatay mutfağının lezzetini tattıkları adres konumunda.

Payas’ın yerel şivesiyle “Kömbe” (börek) en lezzetli haliyle Duygu yemekçiliğin mutfağında pişiyor. Tadına doyulmayan kömbe aynı zamanda şehir dışına da gönderiliyor. Kömbenin yanı sıra belli başlı yemekleri de Payas dışına gönderen Duygu Yemekçiliğin yemekleri, damak tadına önem verenlerin tercihi oluyor.

Yılın Mikro Girişimcisi seçilmişti

Yakın geçmişte Citibank Mikro Girişimci Ödülleri kapsamında, düzenlenen yarışmaya Hatay’dan katılan girişimci Melek Aktürk, “8. Citibank Mikro Girişimci Ödülü’nü alarak başarısına yeni bir başarı daha eklemişti. 2016 yılının Şubat ayında ödülünü alan Melek Aktürk, “Biz işimizi kaliteli yapıyoruz. Müşterimiz de kalitenin kapısını çalıyor” dedi.

En lezzetli, en temiz yöresel yemekleri yemek isteyenlerin yolu Payas’ta Duygu yemekçilikten geçiyor. Duygu Yemekçilik, damak tadını bilenlerin adresi olarak yemekçilik sektörüne imza atıyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.