Başkan Seyfi Dingil Trt Haber’e Açıklamalarda Bulundu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TRT Haber’e yaptığı açıklamada belediyenin sportif faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İskenderun’da son derece başarılı birçok sporcunun bulunduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediye olarak rutin çalışmalarımızın yanında sportif çalışmalara da ağırlık veriyoruz. Düzenlediğimiz faaliyetler ve organizasyonlar ile farklı branşlarda sportif etkinler düzenliyoruz. Daha öncede birçok organizasyon düzenledik. Spor gençlerimizi hem kötü alışkanlıklardan koruyor, hemde toplumda sağlıklı bireylerin yetişmesine vesile oluyor” dedi.

Gençlerin Spora Yönlenmesi Önemli

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Gençlerimiz spor okullarımız ve spor kulüplerimiz sayesinde sağlıklı bir birey olarak yetişiyor, bu sayede sokağın kötü etkilerinden korunuyor. Spor yapmak insanın sağlığını korumanın yanında bedenini ve ruhunu da dinlendirir. Bu vesile ile spor kulüplerimizin okullarımızın spor takımlarının başarıları bizleri son derece memnun ediyor. Geleceğin sporcularının İskenderun’dan yetişmesine adına tüm sporcularımızın her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyorum “şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.