“Atatürksüz Müfredata Hayır” imza kampanyası

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Vatan Partisi İskenderun İlçe Örgütü “Atatürksüz Müfredata Hayır” kampanyasını İskenderun Havuzlu Çarşıda imza masası açarak sürdürüyor. İmza masası iki gün sürecektir. İmza masasına özellikle gençlerden ilgi yoğun ve gençler içinde de liseli gençlik imza atmadan geçmiyor. Vatan Partisi bir taraftan imza masası diğer taraftan “Atatürksüz Müfredata Hayır” bildiri ve broşürlerini dağıtıyor.

İmza masası sürerken Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir, bir de basın açıklaması yaptı. Bedir 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayarak konuşmasına başladı. PKK’nın şehit ettiği öğretmenleri andı.

“Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda Tam Bağımsız Türkiye hedefine yürüyoruz. ABD  destekli PKK terörünün katlettiği şehit öğretmenlerimiz Necmettin Yılmaz ve Şenay Aybüke Yalçın’ın aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz. Başta başöğretmenimiz olmak üzere, tüm öğretmenlerimiz öğretmenler günü kutlu olsun.

İlimi en büyük yol gösterici olan öneren başöğretmenimiz bugün Milli Eğitim müfredatından çıkartılmıştır.

Tam bağımsızlığı ve yurtta barış, dünyada barışı milletimize ilke olarak öneren Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’e rağmen NATO’ya girilmiş ve ülkemiz batının tam denetimine açılmıştır.”

Bedir basın açıklamasında NATO’nun Türkiye karşıtı çalışmalarına dikkat çeken konuşmasında şunları söyledi.

“NATO giriş Kore’de Mehmetçiğin feda edilmesiyle başlamıştır. NATO  sürecinde Türkiye’nin içerisine yerleştiren Gladyo eliyle pek çok operasyon yapılmıştır.

Ülkemizde iç çatışmaların arkasında NATO -Gladyo vardır. Çorum’u, Sivas’ı, Maraş’ı, Başbağlar’ı unutmadık. Bu katliamların arkasında NATO’nun olduğu açıktır.

Eşref Bitlis komutanımız NATO Tarafından katledilmiştir.

Kıbrıs çıkarmasında Kocatepe gemimizin batırılması olayında NATO ’nun elektronik harp oyunları vardır.

PKK-PYD ve FTÖ ’nün arkasında NATO ve ABD’nin olduğu açıktır. Ülkemiz iç çatışmalar planlayan NATO ’dur.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.