İskenderun Kuyumcular Odası Turgut Deliveli’ye plaket sundu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kuyumcular odası yönetimi bu yıl yılın öğretmeni olarak yeni nesillere güzel gelecek vermek için çaba gösteren 35 yıllık öğretmenlik görev süresi boyunca bütün özverisiyle çalışan İskenderun Lisesi hocalarından Turgut Deliveli’yi seçti.

Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, “İskenderun esnaf odaları olarak İskenderun Lisesi öğretmenlerinden Turgut Deliveli’yi ‘Yılın Öğretmeni’ seçtik. Öğretmenler gününü kutladık. Nice öğrenciyi yetiştiren ve en güzel şekilde yetiştirmeye de devam eden öğretmenimize çok teşekkür ederek plaketini veriyorum dedi. İnanıyorum ki öğrencilerimiz ve okulumuz da her zaman ülkemizin tarihini gelecek nesillere aktarmak için hep çalışacaktır” dedi.

Esnafların bu düşüncesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren İskenderun Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Turgut Deliveli ise başta başkan Uğur Fırat olmak üzere tüm kuyumcu esnafına teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.