DİŞ HEKİMLERİ GÜNÜNDE ÖĞRENCİLERE KONTROL

Published on:  /   Yorum yapılmamış

22 Kasım Dünya  Diş hekimleri Günü nedeniyle, İskenderun Uzman Diş Kliniği’ni ziyaret eden Mavi Çocuk Akademisi öğrencilerinin dişleri kontrolden geçirildi, hediyelerle uğurlandılar.

Mete Aslan Bulvarı’ndaki kliniğe gelen 54 öğrencinin dişleri, burada Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Soydan Kılıç ve Protetik Diş Tedavizi Uzmanı Berkay Belgin tarafından teker teker kontrol edildi. Öğrencilere ağız ve diş sağlıklarını nasıl korumaları gerektiği anlatıldı ve diş fırçası ile diş macunu hediye edildi.

Diş  Hekimi Soydan Kılıç, ağız ve diş sağlığının tüm vucudu etkilediğini, küçük yaşta öğrenilmesinin ileriki yıllar için önemli olduğunu belirtti. Kılıç, “bu nedenle misafirimiz olan ve aralarında diş hekimlerinin de çıkacağı küçük konuklarımıza, bu konuda önemli bilgiler verdik. Bu arada hepsinin dişlerini kontrol ettik.”dedi.

Diş Hekimi Berkay Belgin de, hangi yiyecekleri nasıl yemeleri gerektiğini de anlattıklarını ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.