Türk Eğitim-Sen Üyeleri Kahvaltıda Biraraya Geldi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şubesi, Liselerde çalışan üyeleri ile birlikte düzenlediği kahvaltılı programda bir araya geldiler.

Yeni yönetim kurulu üyelerinin liselerde çalışan eğitim çalışanlarına tanıtıldığı programda, Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık bir konuşma yaptı. Ülkenin içerisinde bulunduğu şartları değerlendiren Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, sendikacılığın yanlış ellerde  yapılmasının memur sendikacılığına zarar verdiğini söyledi. Yanık konuşmasında şu ifadelere yer verdi, Bunların öğretmen atamalarıyla, ya dayer değiştirmeyle stajyerliklerin kalkmasıyla tehdit edildiğini, sizi idareci yaparız size ödül aldırırız  gibi rüşvetlerle eğitim çalışanlarını yönlendirmeye çalıştıklarını vurguladı. Ancak bu tehditlerin verilen rüşvetlerin eğitim çalışanlarını etkilemediğini bunun karşısında dim dik durdukları için üyelere teşekkür eden Yanık, Son zamanlarda bürokrasinin ve yetkili amirlerin de bu zihniyete prim vermediğini söyledi. Son olarak emekli olan üyelere plaketlerinin sunulduğu programda üyelerin sorunları ve İskenderun eğitim ailesinin sorunları dinlendi. Öğretmenlerin bu konuda çözüm önerilerinin bir dosya haline getirilip ilgili yerlere sunulacağı belirtildi.

Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık toplantıda,Tüm öğretmenlerin ve eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Gününü de kutlayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.