Samandağ Sofrası Hizmete Girdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Sofrası, Atatürk Mahallesi, Korutürk Caddesi, 3 Nolu Sağlık Ocağı yanında görkemli bir açılış töreni ile hizmete açıldı.

Filiz Kırılmaz ve Stella Meynioğlu ortaklığında Samandağ’a kazandırılan işletmenin açılışına Samandağ Kaymakamı Dr Cahit Çelik, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Akp İlçe başkanı Selahattin Yeter, Samandağ Belediye Baskan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, Eski Milletvekili ve Bakan Fuat Çay, Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Samandağ Hristiyan Cemiyeti Başkanı Dr. Dimyan Emektaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir  Cebburoğlu, Cemal Gürsel Mahalle Muhtarı Semir Meynioğlu, Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Meclis Üyesi Nazire Berigel Samandağlı Oda Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Açılışın ardından misafirlere yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.
Samandağ Sofrası içli köfte, karnıyarık, mantı, dolma, sarma, işkembe, pilav ve çorba çeşitleri gibi zengin menüsü ile Samandağlı müşterilerini bekliyor. Gastronomi şehri Hatay’ımızın farklı, zengin lezzetleri menüsünde bulunuyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.