BAŞKAN SEYFİ DİNGİL KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.

İskenderun SGK Müdürlüğüne yeni atanan Bilal Er, Elazığlılar Dernek Başkanı Müslüm Gök ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İş Başkanı Selma Tunç İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.

KENTİ ORTAK AKIL İLE YÖNETİYORUZ

İskenderun SGK Müdürlüğüne yeni atanan Bilal Er ‘in ziyaretinde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Kamu kurum müdürleri ile sürekli diyalog halindeyiz. Halka hizmet noktasında belediyemizin imkânları ölçüsünde toplumun her kesimine hizmet götürüyoruz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

STK’LARIN GÖRÜŞLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Elazığlılar Dernek Başkanı Müslüm Gök’te İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sorunların çözümünde ortak akılın önemine inandıklarını belirterek bu konuda her türlü fikre görüş ve öneriye açık olduklarını ifade etti.

KADEM BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPIYOR

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İş Başkanı Selma Tunç ‘un ziyaretinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”kadınlarımızın sadece aile hayatında değil sosyal, kültürel, siyasal ve ekonomik hayatta da aktif birer birey olmalarına katkı sağlayan, onların mesleki gelişimlerine yönelik projeler ve aktiviteler gerçekleştirerek kadınlarımızı her alanda teşvik etmeyi amaç edinen KADEM’in yöneticilerini kutluyorum”ifadelerini kullandı.

Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.