MHP’den istifa eden Ceylan siyasete göz kırpıyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun – Hatay Büyükşehir Belediye meclis üyesi Nazmi Ceylan, “MHP genel merkez idarecilerinin tutumu ve siyasetlerindeki eksen kayması sebebiyle istifa etmiş bulunmaktayım” diyerek partisinden istifasını sosyal ağ hesabından kamuoyuna duyurdu.

“İskenderun ve Hatay Büyükşehir belediye meclis üyeliğimi bağımsız olarak sürdüreceğim. Bu güne kadar bana yakın ilgisini ve desteğini esirgemeyen, saygıda kusur etmeyen Hatay MHP il başkanı ve yönetimine, İskenderun ilçe başkanı ve yönetimine, beraber görev yaptığımız İskenderun ve Hatay büyükşehir meclis üyelerine, ülkü ocakları başkan ve yönetimine, ülkücü işçiler derneği, vakıf, sendika ve ismini sayamadığım diğer kurum ve kuruluşları başkan ve yöneticilerine, belde teşkilatlarımız yöneticilerine yerel seçimde bizlere destek olan parti üyelerimize ve değerli halkımıza saygı ve sevgilerimi iletir haklarını helal etmelerini temenni ederim.” diyen Nazmi Ceylan, çevresindeki insanlarla dostluğunun devam edeceğini, önümüzdeki günlerde yollarının yeniden siyaset çizgisinde kesişeceği mesajını verdi.

Nazmi Ceylan, istifası ile ilgili şu paylaşımda bulundu:

Değerli arkadaşlar; kırk küsür yıldır oy verdiğim ve kendi çapımda hizmet ettiğim, mensubiyetinden gurur duyduğum MHP’nden bu gün itibarıyla genel merkez idarecilerinin tutumu ve (bana göre) siyasetlerindeki eksen kayması sebebiyle istifa etmiş bulunmaktayım. Bundan böyle İskenderun ve Hatay büyükşehir belediye meclis üyeliğimi bağımsız olarak sürdüreceğim. Bu güne kadar bana yakın ilgisini ve desteğini esirgemeyen, saygıda kusur etmeyen Hatay MHP il başkanı ve yönetimine, İskenderun ilçe başkanı ve yönetimine, beraber görev yaptığımız İskenderun ve Hatay büyükşehir meclis üyelerine, ülkü ocakları başkan ve yönetimine, ülkücü işçiler derneği, vakıf, sendika ve ismini sayamadığım diğer kurum ve kuruluşları başkan ve yöneticilerine, belde teşkilatlarımız yöneticilerine yerel seçimde bizlere destek olan parti üyelerimize ve değerli halkımıza saygı ve sevgilerimi iletir haklarını helal etmelerini temenni ederim. Eğer benim hakkım da varsa benden yana herkese helal olsun. Sözkonusu arkadaşlarımızla bu gün itibarıyla siyasi yollarımızı ayırmış olsak da herkes ile dostluğumuz devam edecektir. Benden yana herhangi bir sıkıntı olmayacaktır. Şundan da eminim ki ileriki tarihlerde yine yollarımız aynı siyasi çizgide keşişececektir. Şunu da biliyorum ki bu açıklamamın altına aleyhte ve lehte bir çok yorum yapılacaktır. Bu yorumları yapacak olanların hepsine şimdiden teşekkür ederim. Herkesin kendine göre bir görüşü olabilir. Biz bu görüşlere saygı duymak zorundayız. Benim görüşüme de saygı gösterilmesini rica ederim. Ayrıca aleyhte veya lehte yapılacak yorumlara benden yana herhangi bir cevap verilmeyeceğinin, herhangi bir polemiğe girilmeyeceğinin bilinmesini isterim. Kamu oyuna bildirimdir. Saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.