Samandağlılar Derneği yeni yeni yerinde

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Samandağlılar Derneği üyeleri her yıl geleneksel olarak düzenledikleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. Samandağlılar ve  aileleri, Çamlıyer restorantta düzenlenen kahvaltıya  ile katılarak birlikteliklerini pekiştirdiler.

İskenderun Samandağlılar Derneği Başkanı Cihat  Altın, “Samandağlılar Derneği tarafından düzenlenen geleneksel kahvaltı toplantımıza katıldığınız için hepinize yönetim kurulum ve şahsım adına hepinize teşekkür ederiz. Derneğimizin amacı üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek, üyeler arasında tanışma ve kaynaşmayı sağlamak, Samandağı kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak, gelenek ve göreneklerimize sahip çıkmak için dernek olarak çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu faaliyetlerimizden biri de yıl da bir kez de olsa hep birlikte kahvaltıda bir araya gelmektir. Burada amacımız hep beraber kaynaşmak, bir arada olmak bu birlikteliği sağlayabilmektir. Sizleri bir arada görmekten dolayı mutluyuz, onurluyuz. Tabi bu birlikteliğimizin gerçek mimarları ise kadın kollarımızdır. Dernek olarak sosyal faaliyetlere de büyük önem vermekteyiz. Samandağlılar Derneği Fener Caddesinde yeni binasına da taşındı. Kadın kollarımız ve üyelerimiz ile birlikte yeni dernek binasında çeşitli sosyal aktivitelerde bulunarak, boş zamanlarını değerlendirmelerine imkan sağlıyoruz” dedi. İskenderun Samandağlılar Derneği tarafından düzenlenen toplantıya, Derneğin Onursal Başkanı Şekip Abacı, Samandağlılar Derneği Başkanı Cihat Altın ve yönetim kurulu üyeleri, Derneğin Kadın Kolları yönetimi, dernek üyeleri, ile Samandağlı aileler katıldılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.