Teakwandocu Ayşe Balkan şampiyonu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediye spor Taekwondo sporcusu Ayşe Demirsavcı’nın Balkan şampiyonu olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,19.Balkan Taekwondo şampiyonasının Edirne’de yapıldığını söyledi.

Hayırlı Uğurlu Olsun

Düzenlenen şampiyona hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” 19. Balkan şampiyonası 10 /. 12 kasım 2017 tarihleri arasında Edirne Trakya üniversitesi 75. Yıl spor salonunda düzenlendi. Şampiyonaya Türkiye – Arnavutluk – Bosna Hersek – Bulgaristan – Makedonya- Kosova- Romanya- ve Sırbistan’dan sporcular katıldı. Sporcumuz Ayşe Demirsavcı milli takım adına yarışarak Balkan şampiyonu olarak bizleri büyük bir mutluluk yaşattı “ dedi.

Spora Ve Sporcuya Desteğimiz Sürecek

Spor ve sporcuya desteklerinin süreceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Sporcumuzun bu başarısında büyük emeği olan antrenörümüz Mehmet Korhan’a ve teknik heyete çok teşekkür ediyorum. İnşallah İskenderun’dan buna benzer farklı branşlarda daha çok başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Belediye olarak her zaman spor destek olduk olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.