Arsuz Karaağaç Spor’lu Futbolcular, Nevşehir Maçına  Odaklandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kayseri Talasgücü Belediyespor karşısında ortaya konan futbol ve alınan 3 puanın mutluluğunu yaşan Arsuz Karaağaçspor Basın Sözcüsü Emir Aracı, haklı bir galibiyet aldıklarından söz ederek, elde edilen bu galibiyet her zaman için arkalarında olan Arsuz halkına armağan etti.

Takıma destek olmak için Kayseri deplasmanın Arsuz Karaağaç Spor yönetimi, tam kadro olarak gitti. Karşılaşma sonun alınan  0-1 sonuç sonrası soyunma odasında inen kulüp yönetim, galibiyeti futbolcular ile birlikte coşkuyla kutladılar. Kayseri deplasmanını değerlendiren Kulüp Basın Sözcüsü Emir Aracı, “Biz bu maça odaklanmıştık ve canı gönülden bu galibiyete inanıyorduk. Karşılaşma öncesinde 3 puan bizim olmazsa olmazımızdı. 90 dakika boyunca alın terlerini ortaya koyan futbolcularımıza ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Rakibimiz Talasgücü Belediyespor’u tek golle yendik. Rakibimiz karşısında haklı bir galibiyet aldık. Bizlere sezon başından bu yana güvenen ve inanan Arsuz halkına almış olduğumuz bu galibiyeti armağan ediyoruz. Arsuz halkı her zaman için yanımızda oldu” dedi. Basın Sözcüsü Arıcı, Kayseri Talasgücü Belediyespor takımına, yönetimine ve taraflarına da göstermiş oldukları misafir perverliklerinden dolayı da onlara teşekkür etti.

Takım Kaptanı Ferit Cömert ise; “Karşılaşmanın ilk yarısına biz iyi başlamadık. Rakip ilk 45 dakikada 2-3 pozisyon buldular. Kendi saha ve seyircilerinin karşısında olduğu için bu normaldir. İkinci yarıya hocamızın oyuna müdahalesi ile Sercan oyuna girdi ve rakibimizi kalemizin ilerisinde tuttuk ve onları yorduk. Bunun sonucunda da Ali Yıldırım arkadaşımızın golü geldi. Golden sonra yakaladığımız net 2-3 pozisyonumuz vardı ama onları gole çeviremedik. Yine de galip gelip 3 puan kazandığımız için mutluyuz. Ligde ilk deplasman galibiyetimizi almış olduk. Takım olarak iyi mücadele ediyoruz.

Şimdi Talasgücü Belediyespor maçını geride bıraktık. Nevşehirspor Gençlik maçını düşünüyoruz. Evimizde konuk edeceğimiz Nevşehir maçına iyi hazırlanırsak, 3 puan almamız bizim için kaçınılmaz olur. Yine de Nevşehir maçından galibiyet ile ayrılacağımızdan eminim. Ligin devre arasında takıma yapılacak 2-3 takviye ile takımımız çok daha iyi olur. Takımımıza taraftar desteği var. Onları mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.