HBB KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi 2017 yılı Kasım Ayı Olağan Toplantısı 10 Kasım Cuma günü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirildi.

HBB Meclis Salonu’nda gerçekleşen ve 8’i ek olmak üzere 63 madde görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında;

  • Hatay Büyükşehir Belediyesinin 2018-2020 Mali Yılları Hatay Büyükşehir Belediye Bütçesi ve 2018 Mali Yılı Performans Programı görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.
  • Mali Hizmetler Daire Başkanlığının 2018-2020 Mali Yılları 15 ilçe belediyesine ait bütçeler ile teklifi görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.
  • Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün İlbank’ın JICA kaynaklarından temin ettiği ve ‘Antakya Merkez İçme Suyu İnşaatı Projesi’ için kullandırmakta olduğu krediye ilişkin revize alt kredi anlaşmasını imzalamak için Belediye Başkanı Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’a yetki verilmesi ile ilgili teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

KASIM AYI MECLİS TOPLANTISININ İKİNCİ OTURUMU 23 KASIM PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAK

HBB Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısının ikinci oturumunun 23 Kasım Cuma günü saat 14.00’te yapılmasına karar verildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.