HATSU GENEL KURULU ERTELENDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), 08 Kasım 2017 tarihinde yapılacak olan HATSU Genel Kurulu Kasım ayı olağan toplantısının 10 Kasım 2017 Cuma günü saat 16.00’ya ertelendiğini duyurdu.

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Meclis Salonu’nda HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş başkanlığında toplanacak olan genel kurulun gündem maddeleri şu şekilde;

 

1  Açılış, yoklama ve saygı duruşu.

2-  Bir önceki toplantıda görüşülerek kabul edilen karar özetlerinin okunması.

3- Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün “2018 Yılına ait Performans Programının” Görüşülmesi.

4- Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün “2018 yılı Ücret Tarifelerinin” görüşülmesi.

5- Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün “2018 Yılı Gelir–Gider Bütçesi ve Bütçe Kararnamesinin” görüşülmesi.

6-Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü “Su Havzaları Koruma Yönetmeliği”nin görüşülmesi.

7-Hatay Valiliği Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyon Başkanlığı’nın kararı ile Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne devredilen Kanal Açma Aracına ait 142.115,90-TL’lik borcun ödenerek aracın teslim alınması konusunun görüşülmesi.

8-Hatay Valiliği Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu kararı ile  HATSU’ya devredilen Vidanjör ve Kanal Açma aracına ait borç ile ilgili D.M.O. Genel Müdürlüğü ile Hatsu arasında Sulh Olunması ve Sulh Sözleşmesini imzalamaya Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürüne yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.

9- Tosçelik Profil ve Sac.End.A.Ş. ile  Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü arasındaki davadan Feragat edilerek Sulh olunması ve Sulh Sözleşmesini imzalamaya Genel Müdüre yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.

10-Ekinciler Demir Çelik San.A.Ş. ile  Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü arasındaki davadan Feragat edilerek Sulh olunması ve Sulh Sözleşmesini imzalamaya Genel Müdüre yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.

11-Yazıcı Demir ve Çelik San.ve Turizm A.Ş. ile  Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü arasındaki davadan Feragat edilerek Sulh olunması ve Sulh Sözleşmesini imzalamaya Genel Müdüre yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.

12-Prestij Sitesi Yönetimi ile  Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü arasındaki su borcu  için Sulh olunması ve Sulh Sözleşmesini imzalamaya Genel Müdüre yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.

13-  Bir sonraki toplantı gün ve saatinin belirlenmesi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.