TENİSTE BİR BAŞARI DAHA

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı tenisçilerinden Haydar Cem Gökpınar, bir turnuvayı daha şampiyonlukla tamamlayarak adını zirveye yazdırdı.

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORLU GÖKPINAR YİNE ŞAMPİYON

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen 12 yaş turnuvasında rakiplerini tek tek eleyen ve turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan genç tenisçi Haydar Cem Gökpınar, Hatay’a büyük gurur yaşattı.

Oyuncusunun başarısıyla büyük mutluluk yaşadığını belirten takım antrenörü Mehmet Doğan, turnuva sonrası elde ettikleri şampiyonluk ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Disiplinli ve özverili çalışmalar neticesinde bir turnuvayı daha başarıyla kapatmanın gururunu yaşadıklarını belirten Doğan, “Geçen ay içinde yine Mersin’de düzenlenen turnuvayı şampiyon tamamlamıştık. Her geçen gün artan başarı grafiğimizle geleceğe umutla bakıyoruz. Oyuncumuzun ve kulübümüzün elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.