Başkan Culha’dan Başkentte Hatay Gezisi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, renkli görüntülere sahne olan Başkentte Hatay Günleri’nde Atatürk Kültür Merkezi’nde stant açan hemşeri belediyeleri ziyaret etti.

Misafirperverliğiyle Başkent Hatay Günleri’nde örnek teşkil eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bakanları, milletvekillerini, bürokratları, işadamlarını ve çok sayıda Arsuz standına ilgi gösteren misafiri konuk etti.  Akabinde hemşeri belediyeleri de unutmayan Başkan Culha, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Serkan Topal, Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç ve Arsuz Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, Hatay’ın tüm güzelliklerini içinde barındıran stantları ziyaret etti.

Hatay’ın turizminin, yöresel kültürlerinin ve değerlerinin tanıtımı açısından büyük önem taşıyan etkinlikte, hemşeri belediyeler mütevazı yaklaşımıyla dikkatleri üzerine çeken Başkan Culha’ya nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, hem kendi yörelerine has ürünlerden ikram etti, hem de hediye ederek jest yaptı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.