Başkent’te Belen’den Renkli Görüntüler…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Başkent’te Hatay Günleri Tüm Hızıyla Devam Ederken, Belen Belediyesi Yaptığı Çalışmalarla Ziyaretçilerden Tam Not Almayı Sürdürüyor.

Bu yıl 6.sı düzenlenen ‘Başkent’te Hatay Günleri’, renkli görüntülere sahne olurken, Amanosların yayla kenti olarak tabir edilen Belen, yöresel ve kültürel değerlerinin tanıtımının yanı sıra, Belen PAMEK’in kurduğu dev LED ekranla da ilçesinin videolu tanıtımını yaparak Başkentte farkındalık yarattı.

Belen Belediyesi logolu uçan balonları da dağıtarak minik çocukları sevindiren Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, bizler Belen Belediyesi olarak Başkentte fark yarattık, gelen tüm misafirlerimizin damak tadına hitab eden yöresel lezzetlerinden ikram ederken, aynı zamanda ilçemizin tanıtımını yaparak Belenimizin gezilip görülecek ender şehirlerden biri olduğunun vurgusunu yapıyoruz. İlçemizin tanıtımına bir nebze olsun katkı sağlayabildiksek ne mutlu bize, diyerek gelen misafirlerle sohbet etti.

Gelen misafirlerle tek tek ilgilenen Başkan Vurucu, yaylaları, K. Sultan Süleyman Kervansarayı, Kabaltı, Kanuni Sultan Süleyman Camiini, Seyir Terası, Abdurrahman Paşa Türbesi, Şehitler Abidesi, Bakras Kalesi, hakkında misafirleri bilgilendirmeyi ihmal etmedi.

Belen standına gelen vatandaşlarında yöresel lezzetlerden ve yaptığı tanıtımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iyi ki Başkentimize gelerek bizlere bu güzel ilçeyi tanıttınız. Yöresel tatlarıyla adını tüm Türkiye’ye duyurmalı, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Adnan Vurucu’ya da bir kez daha teşekkür ediyor, bu şirin ilçemizi her yıl Ankara’ya bekliyoruz ifadelerini kullandılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.