Disiplin Deliveli’ye Başarı Belgesi getirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı geçit töreninde okul öğrencilerinin nizami yürüyüşteki yüksek performansları dolayısıyla İskenderun Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli’yi, Başarı Belgesi ile ödüllendirdi. Başarı Belgesi’ni vermek üzere İskenderun Anadolu Lisesi’ne giden Kaymakam Soytürk, burada okul müdürü Ahmet Okan Geyikçigil ve Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli  ve yürüşüye katılan öğrencilerle buluştu. Yürüyüşe katılan öğrencileri, okul müdürü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli’yi kutlayan Kaymakam Recep Soytürk daha sonra Başarı Belgesi’ni Turgut Deliveli’ye sundu.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ün imzasını taşıyan Başarı Belgesi’nde şu ifadelere yer verildi; “Cumhuriyetimizin ilanının 94. Yılı vesilesiyle İlçemizde icra edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamındaki geçit töreninde okulunuzu temsilen yapılan olağanüstü güzellik ve nizamdaki yürüyüşte öğrencilerinize öncülük edip, bilgi ve deneyimlerinizi verimli ve bir şekilde aktarma konusunda gösterdiğiniz üstün gayret ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizi Başarı Belgesi ile ödüllendirir, Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.”

Turgut Deliveli “Farkı, fark eden mülki amirimiz Recep Soytürk’e teşekkür ediyorum”

Kaymakam Soytürk’ün okuldan uğurlanmasından sonra görüşlerine başvurduğumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli“Kaymakam bey hatırladığım kadarıyla 28 Haziran 2017 tarihinde göreve başladı. Dört ay sonra ilk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında benim ve öğrencilerimin nizami yürüme gayretlerimizi hemen gözlemledi ve sonrasında bizleri ziyaretiyle, başarı belgesiyle onurlandırdı. İlaveten, bundan sonrası için daha iyisini yapmamız adına bizleri motive etti. Farkı, fark eden mülki amirimiz Sayın Recep Soytürk’e yürekten teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. İlçemiz İskenderun’da yıllarca görev yapan ve bizleri üst üste birkaç yıl izleyen Kaymakamlarımızın yapmadıklarını yaparak, kendisi de farklı bir mülki amir olduğunu bizlere hissettirdi. Sayın kaymakamımızın eğitime ve biz öğretmenlere verdiği değer ve önemle mutlu olduk. Yeri gelmişken bizlere çalışma olanağı veren, bana ve öğrencilerimize her konuda destek olan Okul Müdürümüz Ahmet Okan Geyikçigil’e, moral desteklerini bizden esirgemeyen İskenderun Anadolu Lisesi’nin tüm öğretmenlerine, okulumuzun öğrencilerine ve elbette yürüyüşü başarıyla gerçekleştiren kızlı, erkekli öğrencilerime yürekten teşekkür ediyorum. İskenderun Anadolu Lisesi’nin adını,  bundan sonra da bütün alan ve dallarda, el birliğiyle inşallah duyurmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.