İSKENDERUN YÜZME İHTİSAS, VALİ ATA’YA ZİYARET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Sutopu Federasyonu U19 Bayanlar 1.ligi 2016-2017 sezonu Türkiye Şampiyonu olan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Bayan Sutopu Takımı, başarısının ardından nezaket ziyaretlerini sürdürüyor.
Kulüp Başkanı A.Kadir Doğan, Kulüp Başantrenörü Murat Kaptanoğlu, Sutopu Antrenörleri Ökkeş Türkmen Çiçek, Mehmet Aktepe , Yüzme Antrenörü Esin Kaptanoğlu ve sporculardan oluşan heyeti , Hatay Valisi Erdal Ata kabul etti.
Almış oldukları başarılar ve kulübün çalışma şartları ile ilgili Hatay Valisi Ata’ya bilgiler veren İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Doğan “Türkiye U19 Bayanlar 1.ligi 2016-2017 sezonunu   Türkiye Şampiyonu olarak kapatmış bulunuyoruz. Bu başarı bölgemizde daha önce yaşanmamış önemli bir başarıdır. Türkiye’de 1.lig şampiyonluğunu  Galatasaray, Esti ve Adalar takımlarından başka kimse yaşamamıştı. Bu yıl bu önemli takımlar arasına Anadolu’dan bir ilçe takımı olarak İskenderun Yüzme İhtisas’ın ismi de eklendi. Türkiye bu başarımızı ayakta alkışladı. Yurdun her yanından tebrik mesajları alıyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor. Başarımızı sizlerle paylaşmak adına buradayız.” diye konuştu.
Kulüp Başantrenörü Murat Kaptanoğlu “ Başarının arkasında ekip çalışması, takım ruhu ve inanç var. 15 yıldır İskenderun’da yüzme ve sutopuna hizmet vermekteyiz. Kısıtlı imkanlar ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sporcular, küçüklüklerinden bu yana kendi imkanlarımız ile kulübümüzden yetiştirdiğimiz sporculardır. Böyle başarılar kazandıkça çalışmalarımızın boşa gitmediğini görüyor ve mutlu oluyoruz. Ailelerimizinde bu konuda emekleri göz ardı edilemez. Ekibime ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ata , sporcular ile yakından ilgilenerek “ Göstermiş olduğunuz başarı bölgemiz adına oldukça önemlidir. Bu sebeple hepinizi kutluyorum. Spordaki başarıların temelinde okul başarısı da yer alır. Başarılı sporcuların hepsinin akademik seviyeleri de  yüksektir. Planlı ve programlı çalışmalarınızın sonucunda böylesine önemli bir başarıyı bölgemize kazandırdığınız için sizleri, ailelerinizi ve antrenörlerinizi tekrar kutluyorum “ diyerek bundan sonraki dönemde daha büyük başarılar temenni ettiğini belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.