Vekilerden CHP İlçe Örgütlerine Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay Milletvekili Birol Ertem ile birlikte altı ilçe örgütüne giderek, kongreler sonrası seçilen ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dedi.

Hatay Milletvekili Topal ve Ertem, ilk olarak CHP Altınözü ilçe örgütünü ziyaret etti. İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partilileriyle buluştu. Altınözü’nden Reyhanlı’ya hareket eden Topal ve Ertem, Reyhanlı ilçe başkanlığına seçilen Mehmet Fatih Turan, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya geldi. Reyhanlı’dan Kumlu’ya geçerek CHP Kumlu ilçe başkanlığına seçilen Ali Çimer, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya geldiler. Kumlu’da esnaf ziyareti de gerçekleştiren milletvekilleri, Kumlu’dan Hassa’ya hareket ederek CHP Hassa ilçe kongresini kazanan Haydar Ergüneş, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle buluştular. Buradan da Kırıkhan ilçesine hareket ederek CHP İlçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Hirfanoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partilileriyle bir araya gelen CHP milletvekilleri, gün içerisindeki son ziyaretini ise Belen’e gerçekleştirdi. Topal ve Ertem, burada CHP İlçe başkanlığına seçilen Fevzi Yüksel, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partilileriyle bir araya geldi.

Nasıl Daha Başarılı Olabiliriz Sorusuna Yanıt Arayacağız.

CHP Milletvekili Topal, gerçekleştirdiği ilçe örgütü ziyaretlerinde, “İlçe kongrelerini bir demokrasi şöleni içerisinde gerçekleştirdik. Kongrelerimizde seçilen ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, bundan sonra birlikte yapacağımız çalışmalarda şimdiden başarı ve kolaylıklar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Daha Çok Çalışacağız.

Topal, “Kongreler sürecinde işin doğası gereği tansiyon yükseliyor ve buda partililerimiz arasında dargınlıklar yaratabiliyor. Önümüzde çok önemli bir kavşak var ve bu kavşaktan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni sağ salim çıkarabilmek için yaşanan kırgınlıkların unutulması ve kol kola mücadele edilmesi gerekiyor. Dün yaşananlardan ders çıkaracak ve nasıl daha başarılı olabiliriz sorusuna yanıt arayacağız. Daha çok çalışacağız, asla pes etmeyeceğiz. Parti örgütümüzde sevgiyi egemen kılacak ve birlikte başaracağız. Biz birlikte hareket etmeyi başarabilirsek hiçbir siyasal güç Cumhuriyet Halk Partisi’nin önünde duramaz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.