HBB Sosyal Marketçileri İTSO’yu ziyaret etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fehmi Dede ve yönetim kurulu üyeleri İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Fehim Dede, Hatay ve ilçelerinde gönüllü üyelerimiz ile birlikte halkımıza hizmet etmek için çaba sarf ediyoruz. HBB Başkanımız Lütfü Savaş’ın da derneğimize destek olması sayesinde bu çatı altında hizmet vermeye çalışıyoruz. Sivil Toplum kuruluş temsilcileri başta olmak üzere halkımızdan gelen olumlu tepkiler çalışma şevkimizi arttırıyor. Bu bağlamda her zaman sizleri yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Çalışmalarda gönüllülük esastır. Sizlerin HBB çatısı altında bulunmanız ve yaptığınız işleri gönüllü olarak yaparak insanlara faydalı olmanız gerçekten önemli. Bu bağlamda Bizler Sivil toplum kuruluşları olarak elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dernek olarak çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.