HATSU DEFNE’DE PASLI SU BORULARINI DEĞİŞTİRİYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), temiz, sağlıklı ve daha güçlü bir içme suyu iletmek için hayata geçirdiği Antakya-Defne İçme suyu projesinde hız kesmiyor.

Dev içmesuyu projesi sayesinde insan sağlığı için tehlike oluşturan paslı ve kireçli boruların yerini temiz ve  sağlıklı borulara bıraktığına vurgu yapan Genel Müdürlük, Maliyeti 63 milyon 823 bin TL olan dev projenin kentin muhtelif noktalarında sürdüğünü kaydetti.

Yaşamın temel ihtiyaçlarından biri olan içme suyunun halka daha temiz ve sağlık iletilmesi amacıyla çalışmaların teknik personel denetiminde sürdüğünü kaydeden HATSU, çalışma ile kayıp ve kaçakların minimum düzeye çekilmesini de hedeflediklerinin altını çizdi.

“Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle içme suyu çalışmalarının yanı sıra kanalizasyon, yağmursuyu ve arıtma tesisi çalışmalarının sürdüğünü vurguladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.