BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN KIZILAY HAFTASI MESAJI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kızılay haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Seyfi Dingil duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Kızılay insanlar arasındaki birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren bir yardım kurumudur. En önemli görevi insanlığa hizmet etmek olan Kızılay, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularının kurumsallaşmış halidir.

Savaşta ve barışta, yurt içinde ve yurt dışında meydana gelen felaketlerde insanlara yardım elini uzatmaktadır. Kuruluşundan bu yana savaş yaralılarına, doğal afetlere uğrayanlara, düşkün ve yardıma muhtaç kimselere dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin yardım etmektedir. Aziz milletimizin yardımseverlik duygularının sembolü olan Kızılay, bizi biz yapan sevgi, hoşgörü, şefkat, merhamet ve dayanışma kültürümüzün, büyük barış medeniyeti birikimimizin anlamlı bir tezahürüdür.

Büyük bir dayanışma ile bütün insanlara yardım elini uzatan Kızılay, insani değerlerin önde gelen taşıyıcılarından biri olarak sosyal yaraların sarılmasında önemli rol oynamaktadır. Olağanüstü zamanlarda olduğu kadar olağan zamanlarda da insanımızın yardımseverliğini, hoşgörüsünü, dayanışma arzusunu bütün dünyaya gösteren Kızılay, küresel barış ve dayanışmanın gelişmesine de önemli katkılarda bulunmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Kızılay’ımıza çalışmalarında başarılar diliyor, Kızılay yöneticilerimizin, tüm Kızılaycıların  Kızılay Haftasını yürekten kutluyorum “

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.