İTSO’dan Besime Mare’ye ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Genel sekreter Figen Gül Dönmez, şehrimizde bir çok düğün, nişan, toplantı ve önemli organizasyonlara imza atan Besime Mare’yi yeni iş yerlerinde  ziyaret ettiler. Arsuz Yolu üzerinde özellikle kır düğünlerde otantik mekânı ve açık alanı ile hizmet veren Besime Mare’nin sahibi Nida Kireççi ile birlikte Jardin de Nini adıyla yeni yerlerinde otantik bir mekanda yuva kuracak çiftlere hayal edemeyecekleri görsellerle hizmet veremeye devam ediyorlar.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmasında;“Besime Mare’nin genç ve yetenekli  Mimar Nida Kireççi ile birlikte gerek marka gerekse iş hacmi olarak çok başarılı çalışmalar yapıyorsunuz. Küçük dokunuşlarla gönüllere hitap ediyorsunuz. Bu da yaptığınız iş de ne kadar başarılı ve iddialı olduğunuzu göstermektedir. Nida kızımız hem kendi kurumumuzdan mezun hem de odamızda Kadın Girişimcilik kursuna katılarak belge alan genç bir bayan girişimcimiz. Girişimcilerimize yönelik KOSGEB destekli kredi ve hibe desteği de sağlanmaktadır. Oda olarak zaman zaman esnaflarımızı ve işletmelerimizi kendi iş yerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinliyor ve çözüm yolları arıyoruz. Yeni yeriniz deniz sahilinde ve otantik bir mekan sizlere hayırlı işler diliyoruz ve sizin gibi başarılı bayan girişimcilerimizin sayılarının artmalarını temenni ediyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Besime Kireççi çalışmalar hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez’e bilgiler verdi. Nida Kireççi ise Besime Mare-Besime Organizasyon  Jardin Denini hakkında verdiği bilgilerde; “İskenderun’da ufak dokunuşlarla daha güzel neler yapabilir izin arayışları içerisindeyiz ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Müşterilerimiz bu görselleri gördükleri zaman çok memnun kalıyorlar. Bizim işimiz devamlılık istiyor ve bir çok müteahhitle birlikte çalışıyoruz. Zaman zaman proje, zaman zaman da uygulamalı çalışıyoruz. Özveriyle yaptığımız bu işlerimiz yavaş yavaş ve emin adımlarla ilerliyor ama geri dönüşleri yüzde yüz oluyor. Çizgimizi ve bakış açımızı ön planda tutmamız yaptığımız işlerin devamını sağlıyor. Ziyaretiniz ise bizleri motive ediyor. Bu nedene gelmesiniz ve bizleri ziyaret etmenizden dolayı onur duyduk” dedi.

İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez de ziyarette yaptığı konuşmasında, bayanlara yönelik girişimcilik kurlarının devam ettiğini, yeni iş yeri açan firmalara KOSGEBİ’in önemli hibe ve kredi desteği sağladığını vurguladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.