EVDE SAĞLIK HİZMETİ DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Vatandaşların ayağına ücretsiz sağlık ve evde bakım hizmeti götüren İskenderun Belediyesi kimsesiz, yardıma muhtaç ve engelli vatandaşlara yönelik sürdürdüğü evde sağlık hizmetlerinde ihtiyaç duyan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların sağlık kontrollerini evinde yapıyor.

İNSAN SAĞLIĞI ÖNEMLİ

İnsan sağlığının son derece önemli olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İnsan sağlığına yapılan hizmet, en güzel hizmettir. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Amacımız mümkün olduğu kadar daha çok vatandaşımıza bu hizmeti götürmek”dedi.

ÖNCE TESPİT YAPILIYOR 

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Evde Sağlık Hizmeti ekipleri, evde sağlık hizmeti talebinde bulunan hastaları evlerine giderek önce tespit ediyor. Ardından muayene edilen hastaların periyodik olarak takibi gerçekleştiriliyor.

Hiç bir ücret alınmaksızın  hasta muayenesi, yaşlı, yatalak ve felçli bakımı, yatak yarası bakımı, serum takılması, pansuman, enjeksiyon, sonda değişimi ve şeker, tansiyon takibi gerçekleştirilirken, yaşlı, yatalak, engel, yatağa bağımlı engelli, kimsesiz hastalara sağlık hizmeti belirlenen periyotlar şeklinde veriliyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.