Ovalı 4S Plaza İskenderun’da açıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Güzelçay Mahallesi’nde Osman Ovalı tarafından yaptırılan Ovalı 4S Plaza’nın açılış töreni yapıldı.

 

Bu gün yapılan açılışa Hatay Valisi Erdal Ata’nın yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ile Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış programında Vali Ata, kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Özel yatırımların iş istihdamını arttırarak ilimiz ekonomisine yeni bir ivme kazandıracağını dile getiren Vali Ata, ülke genelinde yaptıkları çalışmalarla Devletimizin 2023 hedeflerine ulaşmasında büyük katkıları olan Ali Koç’a ve ilimizdeki otomotiv sektöründeki yatırımlarından dolayı da Osman Ovalı’ya teşekkür etti. Ağır ticari araç segmentinde hizmet verecek olan plazanın hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Vali Ata, ilimizin mevcut potansiyelini arttıracak çalışmalara desteklerini esirmeyeceklerine vurgu yaptı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Y. Koç ise yaptığı konuşmada, “Koç Topluluğu olarak en büyük arzumuz; ülkemizin teknoloji alanındaki rekabet gücünü artırarak, global arenada önemli oyunculardan ve merkezlerden biri olmasıdır. Dolayısıyla, bilgi ve teknoloji üretebilmemiz ve yüksek katma değerli ürün ve hizmetler sunabilmemiz gerekiyor. Biz de Koç Topluluğu olarak her işimizde yönümüzü geleceğe, Ar-Ge ve inovasyona çeviriyoruz. Hız kesmeyen teknoloji yatırımlarımızla, daha üstün nitelikli ürünler ve hizmetler geliştirmeye gayret ediyoruz.”  dedi.

Plazanın açılış kurdelesini katılımcılarla birlikte kesen Vali Ata, daha sonra tesiste incelemelerde bulundu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.