BAŞKAN SEYFİ DİNGİL: TEMİZ ÇEVRE TEMİZ HAYAT DEMEKTİR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, daha temiz ve yaşanılabilir bir İskenderun için Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz demeden çalıştığını belirtti.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü öğrencileri, İskenderun Belediyesi işbirliği ile sahilde vatandaşların dikkatini çekmek ve farkındalık oluşturmak için sahil boyunda temizlik çalışması yaptı.

BİZLER 7/24 GÖREV BAŞINDAYIZ

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler veren İskenderun Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak,” çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla üniversite öğrencilerinde katılımı ile bu sosyal sorumluluk projesini gerçekleştiriyoruz. Daha temiz bir çevre için herkese büyük görevler düşüyor. Bizler 7/24 görev başındayız. Bu etkinlik ile çevre temizliği, sahil ve kıyı temizliği farkındalığı oluşturmak istedik” dedi.

EN İYİ TEMİZLİK ÇEVREYİ KİRLETMEMEKTİR

Düzenlenen sosyal sorumluluk projesi hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Zaman zaman bu tür farklı etkinlikler düzenleyerek toplumda farklı konularda farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu tür kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arasında ortak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. En iyi temizlik çevreyi kirletmemektir. Vatandaşlarımız bu konuda daha duyarlı olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Daha sonra öğrenciler ve temizlik işleri ekipleri sahil boyunca temizlik işlemleri gerçekleştirdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.