ESKİ BAŞKAN BEKİR KARABACAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi , “ Eski Antakya Belediye Başkanı Bekir Karabacak” için Eski Antakya Belediye binası önünde cenaze töreni düzenledi.

Gerçekleştirilen cenaze törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, HBB personelleri ve birçok vatandaş katıldı.

BAŞKAN SAVAŞ KARABACAK’A ALLAHTAN RAHMET, YAKINLARINA DA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Başkan Savaş, “Benim başkanlığım dönemimde 3’üncü belediye başkanımızı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Bugünlerde konuşmak gerçekten zor. Bekir abimizle zaman zaman görüşüyorduk ve Hatay hakkında konuşmalar yapıyorduk. Bizimle beraber her toplantıya en önce kendisi gelirdi. Yıllarca siyasetin içinde bulunmuş ve beş yılda Antakya’nın belediye başkanlığını yapmış. Antakya’da konuşmalar çok hızlı yayılır. Ve bir insan yanlış yapmışsa o insanın yanlışı üç günde bütün Antakya’ya yayılır. Ben Bekir abimin siyaset yaptığı dönemde de belediye başkanlığı döneminde de onunla ilgili hiçbir negatif hiçbir şey duymadım. Zaman zaman sert mizaçlı konuşmaları oldu ama delikanlı adam biraz sert olur o yüzden zaman zaman yanlışlara dur demek için böyle davranmak gerekir. Bekir abimiz hem kendisi hem de ailesi açısından gurur duyulacak bir maziye sahip abimizdi. Ben kendisinden küçük olarak ve bu emaneti devralan kardeşi olarak Hatay adına samimi duygularımla gurur duyuyorum. Hasta iken uzaktan çocukları ile takip ediyordum durumunu. Çok acı çekti. Rabbim onu yanına çağırdı. Dilerim ki rabbim cennetinde onlarını dostları ile buluşturacaktır. Biz bu duygularla abimizi cennete uğurlarken bütün yakınlarına, eşine, dostlarına baş sağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Hayata gözlerini yuman Bekir Karabacak, HBB binası önünde düzenlenen cenaze töreninin ardından Antakya Asri Mezarlığı’na dualarla defnedildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.