BAŞKAN SAVAŞ SAMANDAĞ’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYI KINADI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Samandağ Sahil Güvenlik Karakoluna teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıyı dolayısıyla kınama mesajı yayımladı.

 “TERÖR FAALİYETLERİYLE İNSAN CANINA KASTEDEN KARANLIK ZİHNİYETLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM”

Yayımladığı mesajında Başkan Savaş,” Samandağ Sahil Güvenlik Karakoluna teröristler tarafından taciz ateşi açılmıştır. Ve bir güvenlik görevlimiz omzundan yaralanmıştır.Menfur saldırıyı gerçekleştirenleri ve terör faaliyetleriyle insan canına kasteden karanlık zihniyetleri şiddetle kınıyorum. Hatay’daki birlik ve beraberliğe yönelerek bu kin dolu saldırıların amacına ulaşmaması için milletimiz bu süreçte terörle sonuna kadar mücadele edecektir. Kardeşliğin kenti Hatay’da huzur ve bütünlüğünü bozmaya yönelik gerçekleştirilen bu saldırılar asla emellerine ulaşamayacaklardır. Tüm güvenlik güçlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hain terör örgütünü lanetliyorum. Allah güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.