Vanessa Güzellik ve Estetik Merkezi Açıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kentimizde son sistem teknolojik alt yapı ile donatılmış Vanessa Güzellik ve Estetik Merkezi’nin açılışı yapıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, KOSGEB Hatay İl Müdürü Kenan Sert ile işletme sahipleri Şirin Mercan ve Demet Karaciğer, Vanessa Güzellik ve Estetik Merkezi’nin açılış kurdelesini, birlikte kestiler. Ardından Merkezi gezen davetliler ve diğer konuklar, güzellik merkezine hayranlıklarını dile getirdiler.

İskenderun Doktorlar Caddesi üzerinde hizmete giren Vanessa Güzellik ve Estetik Merkezi’nde;
Cilt bakımı, akne tedavisi, bay bayan buz lazer, soğuk lipoliz, kalıcı makyaj ve daha birçok alanda hizmet verecek olan Vanessa, lazer epilasyon, cilt bakımı, kalıcı makyaj ve cilt problemlerine çözüm aramak isteyenlerin adresi olacağı belirtildi.

Vanessa güzellik ve estetik merkezi ortakları Şirin Mercan ve Demet Karaciğer yıllardır süre gelen hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, KOSGEB yetkililerine ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına da desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.