Doğru Cevap Koleji eğitime iddialı başladı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

2017 – 2018 eğitim öğretim sezonuna 25 dönüm arazi üzerinde merhaba diyen İskenderun Doğru Cevap Koleji, bir yıl sonra da ise anaokulu, ilkokulu ve fen lisesi de hayata geçmeye hazırlanıyor.

Güçlü eğitim kadrosuyla yeni eğitim öğretim sezonuna 25 dönümlük arazi üzerinde kurulmuş olan İskenderun Doğru Cevap Koleji tam kadro hazır, 2017 – 2018 eğitim öğretim sezonuna hazırlanıyor.

Özcan Tayhuş, Yüksel Toparlak, Burak Uslu, Ümit Durgun, Tuncay Toparlak ve Cihan Emir’in kurum ortaklığında eğitime merhaba diyen Doğru Cevap Eğitim Kurumları, başarıya kapılarını araladı.

İskenderun’da Doğru Cevap Eğitim Kurumları’nın en güçlü ve en başarılı eğitimci kadrosuna sahip olduklarını kaydeden Kurucu Cihan Emir, değişmekten korkmayan, ona ayak uyduran ve geleceğin bilinmezlik perdesini yırtan yepyeni bir eğitim kurumu olan Doğru Cevap Eğitim Kurumlarının, dinamik yapısı ve yenilikçi duruşu ile fark yaratmak  gençlerin hayallerine bir adım önde ulaşması için yola çıktıklarını belirtti.

İskenderun’un en büyük tesislerinden birini İskenderun’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Emir, “Bir sonraki sene de 9 bin 500 metrekarelik bir alana sahip olacağız. Bu alan içerisinde çocuklarımız ile ilgili velilerimize şu taahhüdü verebiliriz.  Kadro olarak İskenderun’un en güçlü kadrosuna sahibiz. Yayın olarak Doğru Cevap Eğitim Kurumları Türkiye çapında bir kurumdur. Dolayısıyla yayınlarıyla ilgili herhangi bir güvence sorunu da yoktur. Servis , yemek , kılık kıyafet olsun bu konularda velilerimize oldukça uygun şartlarda imkanlar sunacağız. Dolayısıyla velilerimizin aklında herhangi bir soru işareti olmayacak. Onlar için en önemli şeyin güvenlik olduğunu  biliyoruz. Bu konuda çok hassas davranıyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.