SEVAL KİRMİT YAZAR’DAN “YAŞAM PARODİSİ’

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İş kadını Seval Kirmit Yazar yazdığı ilk kitabı “YAŞAM PARODİSİ’ni İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde basın mensuplarına tanıttı .
Bu kitapta başta anneler olmak üzere iş adamlarının çeşitli meslek guruplarının kendilerini bulacağını pek çok kişiye yaşamdan damıtılmış mesajlar verildiğini ifade eden Seval Kirmit Yazar şunları söyledi:
“Benim kitabımda herkes kendini bulacak iş adamı da ,avukatta ,öğrenci de ev hanımı da .Kitabım roman değil ama roman denemesi gibi.Kısa kısadeneme yazıları şeklinde yazdım .Bu kitap benim üçüncü bebeğim.Kitabı okuyan inanıyorum ki kendini sorgulayacak.Bu dünya da neden var olduğunu ? yaşama amacını, yaptıklarını ,yapacaklarını düşünecek .
Aslında öğrendiklerimi hayatta yaptıklarımı yapacaklarımı anlatıyorum.Bu kitap kendimle ilgili farkındalığımın en üst düzeye çıktığı nokta.Ben bunları kısa kısa yazarak hayatın bana neler kazandırdığını anlatmaya çalıştım çok emek verdim.Anneliğimi anlatıyorum,İş dünyamı da anlatıyorum .Umarım okuyana faydalı olur.”dedi.
İskenderun gazeteciler cemiyeti Başkanı Veysel CINCIK’ta Seval Kirmit Yazar’a kitabına hayırlı olsun diyerek “İş dünyasın da çok başarılı olan bir iş kadını olarak yazarlıkta da aynı başarıyı göstereceğinize inanıyoruz.Edebi konularda böyle bir girişimde bulunmak önemli bir cesaret kutluyoruz” dedi.
İGC Başkanı CINCIK kitaplarını imzalaması için Yazar’a bir kalem armağan etti.Eşi Emir Selim Yazar ile İGC’ye gelen Seval Kirmit Yazar salonda bulunan gazetecilere birer kitap imzaladı .
160 sayfalık “ Yaşam Parodisi” kitabın şu an da bazı kitap evlerinde satıldığı ve yakında tüm Türkiye’ye dağıtılacağı öğrenildi .

Seval Kirmit Yazarın çeşitli kitap fuarlarına katılarak kıtabını imzalayacağı da ifade edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.