“YAŞLI VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaşlı vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Yaptığı çeşitli projelerle her zaman yaşlıların yanında olan ve onların yaşam koşullarını daha da iyileştirmeye çalışan İskenderun Belediyesi ekipleri çalışmalarına hız kesmeden, köşe, bucak, mahalle demeden devam ediyor.

YAŞLILARIN İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

Yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hareket ettiklerini belirterek,” Ekiplerimiz belirli bir periyod şekilde yaşı vatandaşlarımızın evlerinin baştan aşağıya temizliğini yapıyor.” Evde temizlik hizmeti projemiz vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor. İlerleyen yaşları nedeniyle hareket kısıtlılığı yaşayan ve ev temizliği gibi temel gereksinimlerini yerine getiremeyen vatandaşların evine temizlik uygulamasından yaşı vatandaşlarımız oldukça memnun” dedi.

YAŞLI VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Evinde yalnız yaşayan yaşlı bir teyzenin evine gidip köşe bucak temizlik yaparak eşyaların tozunu alan ve camları temizleyen ekipler, ev sahibinin yüzünü güldürdü ve hayır duasını aldılar. Uygulamadan son derece memnun kalan Yaşlı Teyze, böylesi güzel bir hizmeti sunduğu için belediye yetkililerine ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkürlerini iletti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.