BAŞKANDAN TOKİ AÇIKLAMASI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’a yapılmakta olan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evlerinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, Düğünyurdu Mahallesinde Alt Gelir Grubu için inşa ettirilmekte olan 2+1 nitelikli 895 adet konut ve 158 adet 3+1konut 16 – 27 EKİM 2017 tarihleri arasında Halk Bankası Şubeleri aracılığında Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunulacağını söyledi.

TOKİ SATIŞ İLANI YAYINLANDI
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Konut alma hakkı ve konut belirleme kurası noter huzurunda 06 Kasım 2017 tarihinde çekilecektir. Başvuru şartlarını içeren detaylı bilgiler belediyemizin web adresinde yayınlanmaktadır. Söz konusu müracaatlar; 1-Şehit aileleri, Maluller ile ve dul ve yetimlerinin,2-En az yüzde /40 özürlü vatandaşların başvuruları,3-Diğer konut alıcı adayları başvuruları olmak üzere üç ayrı kategoride kabul edilecektir” dedi.

YENİ BİR YAŞAM ALANI

Halka hizmet hakka hizmet şiarıyla her zaman İskenderun halkı için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ” Yaklaşık 470 dönüm üzerine inşa edilmekte olan TOKİ konutları son derece modern olacak. Sosyal donatıları, ticaret merkezi, okulu, camisi ile örnek bir proje olacak. Hükümetimiz, Bakanlarımız, milletvekillerimiz bizlere her zaman destek oldu. Emeği olan herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.