Uzman Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Merkezi hizmete girdi…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun da  modern cihazlarla donanan özel Uzman Klinik ağız ve diş sağlığı polikliniği düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.

Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olan Protetik Diş Tedavisi Uzmanı H. Berkay Belgin ile Ağız diş ve çene cerrahisi uzmanı Soydan Kılıç ortaklığında Çay Mahallesi Nüfus Müdürlüğü bitişiğinde bulunan özel Uzman Klinik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılışı gerçekleştirildi.

Törene kalabalık davetli topluluğu ilgi gösterirken, Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizami Duran ile Dekan yardımcısı Prof. Dr. Behiye Bolgül katılırken, birlikte açılış kurdelesini de kesti.

Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde uzmanlıklarını alan H. Berkay Belgin ile Soydan Kılıç’ın polikliniklerini açmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizami Duran “Dekanları olarak kendilerine sağlıklı bol kazanç diliyor, hayırlı olsun” dedi.

Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin de “İskenderun’da 65. Diş hekimimiz, 6. Polikliniğimiz. Türkiye’nin sayılı bir kliniği oldu, sevindirici bir olay; iki genç arkadaşımız ayını zamanda kendi bünyemizdeki Üniversiteden uzmanlıklarımı almışlar. Özellikle yeni yetişecek meslektaşlarımızın üzerinde çok ciddi emekleri var, onları ayrıca tebrik ediyorum. Türk Diş Hekimleri Birliği ve meslek odam adına hayırlı olmasını diliyorum. İskenderunlular şanslılar, inşallah bu tip poliklinik sayıları artar” diye konuştu.

Protetik diş tedavisi Odasını tanıtan Uzmanı H. Berkay Belgin, burada hastalara estetik protez kaplamalar, dolgular gibi işlemlerin yapıldığını söyledi.

Ağız diş ve çene cerrahisi uzmanı Soydan Kılıç da, rutin diş tedavisinin dışında, tüm lokal cerrahi işlemlerinin yapılabildiği, genel anestezi gerektirmeyen tüm çene cerrahisi ve diş hekimi hizmetlerinin yapılabildiği bir ameliyathaneye sahip olduklarını, teknik donanım açısından tüm lokal ameliyatlar için gerekli her türlü alet edevata sahip olduklarını da vurguladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.