Kırıkhan Kültür ve Sanat Derneği yarın açılıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

HATAY’ın Kırıkhan İlçesi’ndeki, Kırıkhan Kültür ve Sanat Derneği’nin açılışı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ın katılımı ile gerçekleştirilecek.

Yarın saat  13.00’te gerçekleştirilecek açılış töreni sonrasında Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisi’nde; Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Yakıcı, Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Arı, Yrd. Doç Dr Süleyman Hatipoğlu, Yrd. Doç. Dr. Sacit Uğuz’un katılacağı Kırıkhan Kültür ve Sanatı’nda Aşıklık Geleneği konulu panel düzenlenecek.

Kırıkhan’a yapılması planlanan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklendiği açıklanan KÜLTÜR-HAN’ın tamamlanmasıyla ilçede kültürel ve sanatsal çalışmaların ivme kazanacağı belirtildi. Kırıkhan Kültür ve Sanat Derneği’nin resim, müzik, tiyatro etkinlikleri düzenleyeceği açıklandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.