BELEDİYEDEN MUHTARLARA KÜLTÜR VE İNCELEME GEZİSİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da görev yapan mahalle muhtarlarına yönelik olarak kültür ve inceleme gezisi düzenlediklerini belirtti.

İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen kültür ve inceleme gezisinde, belediyecilik anlamında kentlerde neler yapıldığını yerinde görmek amacıyla düzenlenen geziye katılan muhtarlara seminerde verileceği bildirildi.

VERİMLİ BİR GEZİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

Düzenlenen kültür ve inceleme gezisi hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun her anlamda gelişen bir şehir. Bu konuda çalışma arkadaşı olarak gördüğümüz muhtarlarımızla sürekli görüşüyor, halkımıza daha nasıl güzel nasıl hizmet yaparız? Konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu anlamda verimli bir gezi olacağınızı düşündüğümüz İskenderun gibi bir deniz kenti olan Alanya’da muhtarlarımız yerel yönetimlerin çalışmalarını ve farklı projeleri yerinde görme fırsatı bulacaklar.”dedi.

MUHTARLARIMIZ İLE SÜREKLİ DİYALOG HALİNDEYİZ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bu tür organizasyonlar hem kaynaşma açısından hem de hizmet noktasında uygulama açısından çok önemli. Muhtarlarımız bu gezi ile birlikte bölgedeki değişik uygulama, çalışmave hizmetleri yerinde inceleyerek görüş alış verişinde bulunuyorlar. Bu gezide muhtarlarımız kentimiz için mahallelerimiz için güzel kazanımlar elde edeceklerini inanıyoruz. Muhtarlarımızda bizler de İskenderun halkına en iyi hizmeti vermek için varız ” diye konuştu.

Geziye katılan muhtarlar da Başkan Seyfi Dingil’e kendilerine sunulan bu olanaktan dolayı teşekkür ettiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.