Şampiyon İskenderun Yüzme İhtisas’tan, Başkan Savaş’a Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye U19 Bayanlar 1.ligi 2016-2017 sezonu şampiyonu İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü,Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Doğan, Başantrenör Murat Kaptanoğlu, Sutopu Antrenörleri Ökkeş Türkmen Çiçek ve Mehmet Aktepe, Yüzme Antrenörü Esin Kaptanoğlu, sporcu aileleri ve sporculardan oluşan kafile ile, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.
Mücadele ettiği geçtiğimiz sezonu Türkiye Şampiyonu olarak tamamlayıp, bu bölgede daha önce yaşanmayan büyük bir başarıya imza atan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Bayan Sutopu Takımı, başkan Lütfü Savaş tarafından oldukça sıcak karşılandı. Takımın elde ettiği başarının küçümsenemeyecek kadar büyük olduğunu, bölgemiz adına bu başarının önemli olduğunun farkında olduklarının altını çizen başkan Savaş,sık sık duyduğu gururu ve memnuniyeti dile getirdi. Spora ve sporculara verdiği önemin de altını çizen Savaş, su sporlarında Hatay olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilerek daha büyük başarılara imza atılacağına inandığını belirtti. Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Savaş, tüm sporcularla tek tek ilgilendi.
Ziyaret sırasında Külüp Başkanı A.Kadir Doğan “ Geçen yıl 2.ligden yükseldiğimiz Türkiye Sutopu Federasyonu U19 Bayanlar 1.ligi’ni, ilk yılımız olmasına rağmen 21 puanla namağlup olarak tamamlayıp,  Türkiye’nin önemli kulüplerini geride bırakarak şampiyon olduk. 13-14 yıllık Türkiye Bayan Sutopu ligleri tarihinde Galatasaray, Esti ve Adalar takımları dışında şimdiye kadar Türkiye’de başka hiçbir takım şampiyon olamamıştı. Bu bize kısmet oldu. Anadolu’dan bir ilçe takımı olarak bizler bu takımların arasına kulübümüzün de adını yazdırmayı başardık.  Bu ligin bir üstü yok. Takımımız böylesine önemli bir başarıyı yakalamış ve bölgemize kazandırmıştır.” dedi.      Bütçe !!
Kulüp Başantrenörü Murat Kaptanoğlu ise “ 15 yıldır İskenderun’da faaliyet göstermekteyiz. Mevcut havuzda kısıtlı imkanlar ile çalışıyoruz. Şuanda sizin karşınızda olan ve bize bu başarıyı kazandıran sporcularımız, kendi yetiştirdiğimiz, küçüklüklerinden bizimle çalışan sporcularımızdır. Şehrimizin konumu itibariyle tayin veya başka sebeplerden hazır sporcu bize gelmiyor. Kendi yetiştirdiğimiz sporcularımızla bu başarıyı kazanmak bizler için daha anlamlı.İmkanlarımızı iyileştirip, özelliklede çabası içinde olduğumuz kendi havuzumuzu yaptırabilme imkanı bulursak bu başarılarımızın daha kalıcı olması kaçınılmaz olacaktır. Takımımızın Türkiye Şampiyonluğu’nu, müsabakalara ulaşım konusunda tüm yıl boyunca bizlere desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’a, her zaman yanımızda olup desteklerini esirgemeyen Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu’na, havuzda çalışmamıza imkan sağlayan Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Cemil Şensöz’e ve  fedakar ailelerimize armağan ediyoruz. Emeği geçen herkesten allah razı olsun”diyerek görüşlerini bildirdi.
Sporculara çeşitli ikramlarda bulunan başkan Savaş, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini vekulübün daha büyük başarılara imza atmasını temenni ettiğini belirterek, desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.