SAMANDAĞ BELGESELİ YAYINA GİRDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediyesi Tarafından Hazırlanan  “Tarihin Kültürün Sanatın Şehri Samandağ” adlı Belgesel  Gösterime Girdi.Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çalışması yürütülen belgesel tamamlandı.Samandağ İlçesinin doğası,tarihi,kültürel özelliklerinin tanıtıldığı belgesel Turizm rehberi niteliğinde hazırlandı. Belgesel, Samandağ Belediyesi Youtube Kanalından ve facebook,İnstagram  sayfalarından, www.Samandag.bel.tr web sayfasından izlenebilecek.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir; “Bu çalışma ilçemizin tarihi ve kültürel özelliklerini tanıtmak amacıyla Samandağ Belediyesi tarafından hazırlanmıştır. Eşsiz bir coğrafya, köklü bir tarihi olan kadim uygarlıkların izlerini taşıyan ilçemizin her geçen gün daha iyi tanınması, Dünya’da ve Türkiye’de hakkettiği yeri alması temennisiyle hepinize iyi seyirler dilerim” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.