İSTE’de, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Başlıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı hazırlıkları tamamlandı. Kampüste, master plan çerçevesinde alt ve üst yapı çalışmaları süratle devam ederken, yeni eğitim-öğretim dönemi 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlıyor!

 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) yeni eğitim-öğretim dönemi hazırlıklarını tamamladı. Bir yandan, mastır plan çerçevesinde kampüste alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürerken, diğer yandan yeni eğitim-öğretim yılında herhangi bir sorun yaşanmaması için tüm süreçler gözden geçirildi. Bu bağlamda, eğitim-öğretim faaliyetleri yanında öğrencilere sunulan yemek, kütüphane, bilişim ve benzeri hizmetlerin kalitesinin artırılması için hummalı çalışmalar yapıldı.

 

18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılı’nın hayırlı ve üretken bir yıl olmasını dileyen İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, yaptığı açıklamada; “İSTE’yi yeni kazanan öğrencilerimiz başta olmak üzere, tüm öğrencilerimizi yeni eğitim-öğretim yılında heyecanla ve büyük bir motivasyonla bekliyoruz. İSTE Ailesi’nin birer üyesi olan öğrencilerimizi, en iyi şekilde, ülkemizi kalkınmasına katkı sağlayacak ve dünyayı değiştirebilecek yetkin birer uzman, birer teknoloji elçisi, birer teknolog olarak yetiştirmek ve mezun etmek için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Adeta büyük bir şantiyeye dönüşen kampüsümüzde her türlü hazırlığımızı yaptık ve önlemlerimizi de aldık. Öğrencilerimiz ve eğitim-öğretim süreçlerimiz, alt yapı ve üst yapı çalışmalarından hiçbir şekilde olumsuz etkilenmeyecek” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.