BAŞKAN SEYFİ DİNGİL İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU İLE GÖRÜŞTÜ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, devletimizin bekasının her şeyden önemli olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir dizi ziyaret, program ve güvenlik toplantıları için Dörtyol’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü.

DEVLETİN BEKASI HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR

Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bu süreç içerisinde İçişleri Bakanlığı gibi çok önemli bir görevi başarılı ile yerine getirilen cesur yürekli Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ‘ya çalışmalarında muvaffakiyetler diledik. Ülke genelinde ve bölgemiz yerelinde yapılan çalışmalarda her türlü görev ve yardıma hazır olduğumuzu bildirdik. Bizim için devletin bekası her şeyden önemlidir ”dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ HAKINDA BİLGİLER VERDİK

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Belediye Başkanı arkadaşlarımızla birlikte Sayın Bakanımıza ilçemizin sorunlarını dile getirerek ilçelerimizde yapılan belediye çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Bazı konularda istişarelerde bulunduk. Kıymetli Bakanımıza İskenderun halkı adına ilgilerinden desteğinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Kendilerine kentimize şu ana kadar verdiği ve bundan sonra vereceği desteklerden dolayı İskenderun halkı adına şükranlarımı arz ediyorum. Allah Bakanımızdan razı olsun” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.