İŞKUR (TYP) ÇALIŞMA SÜRESİ UZATILDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İşkur (Typ)çalışma süresinin uzatıldığını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçe belediye başkanları ile birlikte İŞKUR İl Müdürü Ziya Yüksel’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İŞKUR İl Müdürü Ziya Yüksel,” Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında İşkur aracılığı ile Hatay’da belediyelerde çalışmalar üzere 15.03.2017 – 19.09.2017 tarihleri arasında geçici süreli istihdamlar yapılmıştı. Bu sürenin uzatılmasına karar verildi. Belediye Başkanlarımız ile bir araya gelerek bu çalışma sürenin uzatılmasına dair protokol imzalıyoruz” dedi.

PROTOKOL İMZALANDI

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise ,”İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) projesi kapsamında Hatay’da ilçe belediyelerimizde çalışan personellerin çalışma sürelerinin uzatıldığına dair sözleşmeyi imzaladık. Çalışma süresinin uzatılmasında ve vatandaşlarımıza istihdam sağlayan projenin devam etmesinde büyük katkı sağlayan Hatay Milletvekillerimize, Bakanlarımıza ve hükümetimize teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.